Сторінками заходів

27.05.24

 3-А клас

Ще трохи — і розпочнуться такі довгоочікувані літні канікули…

Кожен планує провести цей час по-різному: розваги, прогулянки, зустрічі з друзями, мандрівки...Щоб ці дні були не тільки цікавими, але й безпечними,  треба нагадати про правила безпечної поведінки під час канікул.

Сьогодні,  27 травня,  для здобувачів освіти 3 - Б класу пройшла бесіда-обговорення «Запобігання дитячого травматизму від вибухонебезпечних предметів побутового призначення: піротехнічні засоби, горючі та легкозаймисті речовини».

Тепла сонячна погода запрошує проводити більше часу на свіжому повітрі. Але важливо пам'ятати правила, які допомагають зберегти життя та здоров'я. Саме цьому були присвячені Хвилинки спілкування в 1 - Б класі

Виховна година з безпеки життєдіяльності в 6-Б класі (класний керівник Тетяна Забелова)

23.05.24.

3-Аклас 

Єдина виховна година з безпеки життєдіяльності з розглядом питань щодо недопущення  під час освітнього процесу та в позаурочний час (класний керівник Галина Васянович)

Єдина виховна година з безпеки життєдіяльності з розглядом питань щодо недопущення травмування у позаурочний час та під час освітнього процесу пройшла в 3-Гкласі (класний керівник Степанова Л.І.) Діти отримали буклети  "Безпечні канікули"

Тематична година класного керівника. 4В клас:

Під час виховної години здобувачі освіти  обговорили основні правила безпеки в побуті, які допомагають уникнути небезпек та ризиків у повсякденному  житті.

14.05.24.                                                                   

3-А КЛАС Бесіда «Будь помітним на дорозі!».          

Здобувачі освіти  повторили що таке світловідбивні елементи і як вони працюють  та  правила  попередження про небезпеку на дорозі.

Бесіда " Будь помітним на дорозі" в 1 - Б класі (вчитель С. Кондратова) проводили здобувачі освіти Топчій Віка й Гладкий Тіхон. Вони розповіли й продемонстрували, чому саме в темний час доби варто вдягати світлий одяг або мати світловідбивні елементи.

14. квітня здобувачі освіти 6-А класу долучились до бесіди «Будь помітним на дорозі!». Під час перегляду презентації розглядались питання попередження небезпеки на дорозі створювалась пам’ятка «Кращим засобом самозахисту від ДТП є виконання правил дорожнього руху».

13 травня здобувачі освіти 3-А класу долучились до інформаційного дайджест «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів».

13 травня здобувачі освіти 6-А класу долучились до інформаційного дайджест «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів»

Щорічно, 4 травня відзначається Міжнародний день протидії булінгу, який є важливим нагадуванням про необхідність боротьби з цим негативним явищем.

03.05.24. ПРАВОВА  ХВИЛИНКА в 3-А класі   "Булінг, кібербулінг, насильство. Хто  може захистити?"

2 травня здобувачі освіти  4В класу у рамках виховної години переглянули презентацію "Стоп.булінг",формували нетерпимість до проявів агресії,розвивали навички надання  і отримання допомоги.

На Хвилинках спілкування маленькі пішоходи з 1-Б перевіряли свої знання з правил дорожнього руху 

11 квітня  здобувачі  освіти  4В  класу   повторювали  правила дорожнього руху.

Безпека на  дорозі  -це  і є,насамперед, безпека життя.На чому б ми не пересувалися -ми маємо поважати інших і дбати про власну безпеку.

10.04.24.

 3-А клас (класний керівник Галина Васянович ) .

Інформаційний дайджест "Безпека на дорозі-безпека життя"

10 квітня здобувачі освіти 6-А класу долучились до інформаційного дайджесту «Безпека на дорозі – безпека життя» правила дорожнього руху для пішохода 

10 квітня для здобувачів освіти 3 - Б класу (класний керівник Мірченко О.В.) пройшов інформаційний дайджест «Безпека на дорозі – безпека життя» правила дорожнього руху для пішохода. 

Інформаційний дайджест «Безпека на дорозі - безпека життя. ПДР для пішохода» у 3-В класі КРИВОРІЗЬКА ГІМНАЗІЯ № 8 КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ класний керівник Світлана Бура 

Інформаційний дайджест " Безпека на дорозі- безпека життя" - правила дорожнього руху для пішоходів у 6-Б класі (класний керівник Тетяна Забелова)

02.04.2024 здобувачі освіти 3 - Б класу (класний керівник Мірченко О.В.) повторилти правила порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру (у тому числі радіаційного, хімічного та бактеріологічного характеру);

2 квітня здобувачі освіти 6-А класу долучились до практичного заняття з питань запобігання ризикам, пов’язаних з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами. Вони повторили правила поводженнями з такими предметами.

2 квітня у 4-В класі пройшла єдина виховна година з безпеки життєдіяльності. Учні пригадали   правила безпечної поведінки  та передивилися "Абетку   здоров'я "

01.04.2024 для здобувачів освіти 3 - Б класу (класний керівник Мірченко О.В.) пройшла бесіда з питань безпеки життєдіяльності , тема якої "Запобігання ризикам, пов’язаними з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами та правил поводження з такими предметами"

08.02. Виховна година. 3-Г клас (класний керівник Степанова Л. І.)

Сьогоднішній день почався з тривоги. Але учні 3-Г класу не розгубилися - заспокоїлися і зайняли місця у куточках безпеки, визначених батьками. 

Вони отримали завдання від Суперкоманди проти мін "Тепер я точно знаю, як поводитися з мінами!" (працювали асинхронно). 

Здобувачі освіти виконали інтерактивні вправи, пройшли тест і отримати сертифікати. Вчителька також має сертифікат від Суперкоманди. Знання - наша сила!

8 лютого в 1-В класі Тематична година класного керівника за напрямами:

з питань дотримання правил цифрової (кібер-) та інформаційної безпеки;

з питань запобігання ризикам, пов’язаними з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами, та правил поводження з такими предметами;

-з питань порядку дій у разі виникнення загрози надзвичайних ситуацій/подій, а також радіаційного, хімічного та бактеріологічного характеру;

з питань безпеки життєдіяльності в особливий період.

01.02.Тематична  година  класного  керівника  "Правила  дружби з Інтернетом"відбулася в 4В класі 

#ЛайкоманіяSTOP!

Сучасні діти не  уявляють  життя без інтернету,тому повинні вміти  користуватися  всесвітньою  мережею  безпечно і  відповідально.

Сьогодні на "Хвилинках спілкування" в 1 - Б класі ми повторили важливі правила безпеки життедіяльності взимку. Гра "Відкрий правило". А зівершили нашу ранкову зустріч "Танці-зігріванці"

З метою посилення виховного впливу превентивних заходів у закладі проведено місячник превентивного і правового виховання.

З активною участю класних керівників і психологічної служби закладу було проведено просвітницькі заходи:  години спілкування «Твоє життя – твій вибір», «Поважаймо людську гідність!", відео дайджест «Будуємо толерантний світ навколо  себе», тематичні години «Кожна дитина має право», виставка малюнків  «Права дітей в Україні», години спілкування «Що таке насилля. Його форми. Як себе захистити», інформаційний дайджест «Толерантність. Чи легко бути добрим, коли тобі погано?» і т.і....

Добро в людськах серцях Бережіть себе!


Підсумки проведення місячника пожежної безпеки зі здобувачами освіти, який проведено з метою формування навичок обережного поводження з вогнем, свідомого відношення до дотримання правил пожежної безпеки.

Педагогами закладу проведено багато різноманітних інформаційних заходів: проєкт "Живи в безпеці - не жартуй з вогнем!", тематичні години «Пожежна безпека в умовах війни», цикл бесід «Протипожежна безпека у побуті», «Користування первинними засобами пожежогасіння» і ще багато цікавого...

Бережіть своє життя

Підсумки тижня безпеки життєдіяльності перед осінніми канікулами серед здобувачів освіти. 

05.05.2023 для здобувачів освіти Криворізької гімназії #8 були проведені інформаційні хвилинки до Єдиного Дня цивільного захисту. Де вони ознайомилися з порядком дій на випадок надзвичайних ситуацій різного характеру та небезпечних подій.

Тиждень безпеки життєдіяльності перед осінніми канікулами

У зв'язку з переходом на дистанційний формат роботи інформування учасників освітнього процесу про дотримання правил безпеки життєдіяльності здійснювалось через сторінки закладу у соціальних мережах.

Класними керівниками 1-4, 5-11 класів протягом тижня було організовано перегляд мультфільмів, відео роликів з безпеки життєдіяльності у дистанційному форматі.

21.10.2021 була організована онлайн виставка дитячих малюнків «Мій кращий друг – дорожній рух», учасниками якої стали здобувачі освіти 1-4 класів.

  22.10.2021 була проведена онлайн  єдина виховна  година  “ Безпека життєдіяльності учнів під час осінніх канікул” з первинним інструктажем для учнів 1-11 класів перед осінніми канікулами.

Одним із основних завдань для дорослих є організація безпечного освітнього простору для здобувачів освіти, формування у них свідомого дотримання правил безпечної поведінки. Протягом вересня у закладі був проведений місячник з безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!», повторено правила пожежної безпеки. Відбулися цікаві уроки за участю офіцерів поліції в межах програми «Школа і поліція», а також урок безпеки на свіжому повітрі за участі рятувальників та поліції.


В КЗШ І-ІІІ ст. № 8 проходить онлайн Тиждень охорони праці, присвячений святкуванню Дня охорони праці в Україні та Всесвітньому Дню охорони праці серед учасників освітнього процесу під девізом "Передбачити, готуватися та реагувати на кризи-інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР"

В межах тижня вчителем основ здоров'я І.Букаєвою для учасників освітнього процесу був проведений інформаційний primetime "Життя є дар! Цінуй його!"

Відбувся онлайн флешмоб "Вперед до здоров'я", організований вчителем фізичного виховання Т.Наугольновою.

Також відбулася онлайн виставка малюнків "Моя безпека", у якій взяли участь учні 1-6 класів. Виставку оформила вчитель образотворчого мистецтва Ю.Легошина.

Адміністрація закладу бажає всім учасникам освітнього процесу, нашій дружній шкільній родині  безпечного, здорового, мирного життя, злагоди й добробуту, невичерпної енергії і сил!

          З учнями 1-11 класів протягом тижня  безпеки життєдіяльності перед весняними канікулами був проведений цикл бесід з безпеки життєдіяльності:

- дотримання правил дорожнього руху, попередження дорожньо-транстпортного травматизму.

- протипожежна, електро безпека, користування газовими та електро приладами.

- правила безпечної поведінки в побуті.

- заборона перебування на водних об’єктах взимку.

- правила безпечної поведінки під час масових заходів, під час перебування в громадських місцях.

- заборона вживання лікарських, тютюнових, алкогольних, токсичних речовин.

- правила про заборону перебування дітей на територіях і в місцях, що несуть загрозу життю і здоров’ю.

- про дотримання санітарно-гігієнічних норм, профілактика вірусних, кишкових захворювань та COVID - 19.

-про профілактику інфекційних хвороб, ГРИПу, ГРВІ;

- про заборону користування піротехнічними виробами та іншими вибухонебезпечними речовинами

- про небезпеку знайомства з незнайомими людьми в громадських місцях, заборону перебування дітей в вечірній час без супроводу батьків, самовільного залишення дітьми домівок, заборону та небезпеку бродяжництва.

- про небезпеку, яку несуть Інтернет-ресурси.

- про правильні дії учнів у випадок надзвичайних ситуацій різного характеру.

З 15.03.2021 у школі проводиться Тиждень безпеки перед весняними канікулами. Мета дорослих- максимально убезпечити дітей та організувати змістовне дозвілля. Тому сьогодні учні 1А, 2Г, 4 Г, 4В, 5А, 5Б, 5В долучилися до проєкту "Лицарі безпеки" за участі шкільного офіцера поліції Р.В.Меткого та курсантів Донецького юридичного інституту МВС України. 

Тиждень безпеки життєдіяльності

З 21.12.2020 по 24.12.2020 відбувся Тиждень безпеки життєдіяльності, протягом якого з учнями були розглянуті питання:

- дотримання правил дорожнього руху, попередження дорожньо-транстпортного травматизму.

- протипожежна, електро безпека, користування газовими та електро приладами.

- правила безпечної поведінки в побуті.

- заборона перебування на водних об’єктах взимку.

- правила безпечної поведінки під час масових заходів, під час перебування в громадських місцях.

- заборона вживання лікарських, тютюнових, алкогольних, токсичних речовин.

- правила про заборону перебування дітей на територіях і в місцях, що несуть загрозу життю і здоров’ю.

- про дотримання санітарно-гігієнічних норм, профілактика вірусних, кишкових захворювань та COVID - 19.

-про профілактику інфекційних хвороб, ГРИПу, ГРВІ;

- про заборону користування піротехнічними виробами та іншими вибухонебезпечними речовинами

- про небезпеку знайомства з незнайомими людьми в громадських місцях, заборону перебування дітей в вечірній час без супроводу батьків, самовільного залишення дітьми домівок, заборону та небезпеку бродяжництва.

- про небезпеку, яку несуть Інтернет-ресурси.

- про правильні дії учнів у випадок надзвичайних ситуацій різного характеру.